extrico-case-kirk-larsen-og-ascanius
Kirk Larsen & Ascanius får ny Virtuel Desktop Infrastructure-løsning med VMware leveret af extri:co

”VMware kunne installeres parallelt med den gamle løsning, og implementeringen var så transparent, at flere af kollegaerne ikke bemærkede overgangen. Til gengæld nyder alle de mange forbedringer.”

Torben Mathiesen, IT-ansvarlig, Kirk Larsen & Ascanius

Løsning:

Kirk Larsen & Ascanius stod overfor at foretage en opgradering af den daværende Citrix løsning eller kigge nærmere på Virtual Desktop Infrastructure. Efter en behovsanalyse og tilbud på forskellige løsninger faldt valget på en VDI-løsning baseret på VMware. Her kunne installation foretages parallelt med den eksisterende og brugerne kunne successivt overgå til den nye platform og ungik derved nedetid.

Udbytte:

For Kirk Larsen & Ascanius betyder den nye løsning især større fleksibilitet og effektivitet i dagligdagen for den enkelte medarbejder. For den IT ansvarlige har det også medført en mere effektiv arbejdsdag med luft til nye projekter: Det nye setup fungerer optimalt, så der bruges langt færre ressourcer på at løse driftsmæssige udfordringer og organisationen kan bedre fokusere på den fortsatte IT udvikling.

Om Kirk Larsen & Ascanius

Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius rådgiver erhvervslivet ud fra veletablerede specialer. Rådgivningen er forretningsorienteret, resultatskabende og med kunden i fokus. Tilgængelighed er højt prioriteret, og anvendelse af digital sag betyder, at medarbejderne – uanset tid og sted – har adgang til sager. Virtuelle mødefaciliteter gør det muligt at ”mødes” selv med kort varsel.

YDELSER

Rådgivning

KONTAKT

Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38