Fremtidens telefoni til din virksomhed – uden binding!

Flexfone leverer efter vores mening landets bedste og mest intuitive telefoni- og internetløsning – indtil videre til 40.000 aktive brugere.

Som Flexfone samarbejdspartner kan vi tilbyde opsætning og installation, da vores medarbejdere er certificerede til at levere og supportere dén løsning, der passer til netop jeres behov – nu og i takt med jeres vækst.

Lyd i HD-kvalitet
Flexfone er en af de få televirksomheder, som tilbyder VoLTE og wi-fi-opkald – og det er inkluderet i alle firmaets mobilabonnementer.

VoLTE og wi-fi-opkald giver dig mulighed for at ringe over 4G, når du er ude af huset og bruge virksomhedens wi-fi-netværk, når du er på virksomhedens adresse. Det er eksempelvis smart, hvis I til daglig oplever dårlig mobildækning indendørs – det giver opkaldskvalitet i HD og markant forbedret lyd med mindre baggrundsstøj.

Telefoni

Håndtér jeres telefoni med jeres browser og app

Med Myfone samles jeres telefoni online og i en app til mobil, så I altid har alle de kraftfulde funktioner lige ved hånden

Med Myfone kan I nemt foretage opkald med den indbyggede softphone, og omstilling kan gøres med få klik

Læs mere her

Telefoni integreret med Microsoft Teams

Brug Teams-klienten som en softphone til at modtage og foretage opkald til både kolleger og eksterne kontakter. Du bestemmer selv, hvilket af dine telefonnumre Teams-klienten skal ringe ud med.

Med Myfone Teams-appen kan du samtidig tilmelde klienten til virksomhedens køer og opsætte ringeprofiler til at inkludere Teams.

Læs mere her

Komplet samspil mellem bordtelefoni og Myfone.dk

En virksomhed er ikke stationær, så hvorfor skulle jeres telefoni så være det? Myfone kombinerer fleksibiliteten fra mobiltelefoni og funktionaliteten ved bordtelefoni i én samlet løsning.

Læs mere her

Det totale overblik over jeres telefoni 

I får et komplet overblik, så I altid har styr på jeres telefoni. Overblikket får I via et skræddersyet wallboard, som viser statistik om jeres kald fra bordtelefon, mobiltelefon og softphone på Myfone.dk.

Læs mere her

Internet med lysets hastighed fra Flexfone

Gennem extri:co’s samarbejde med Flexfone kan vi tilbyde forbindelser fra 150/50 Mbit til 1000/1000 Mbit. Så kan I være mange medarbejdere online, afvikle større webbaserede programmer og hente og sende store filer – alt sammen på landets bedste netværk.

ikon-overlevering

Quality of Service
I får en prioriteret linje, så jeres telefoni altid er sikret den nødvendige kapacitet.

support-ikon

24 timers døgnservice
I får en ekstra sikkerhed med en 24 timers døgnservice, så I altid er i trygge hænder.

ikon-opbygning

God infrastruktur
I får et stabilt internetprodukt med en oppetid på 99,9 % via TDC.

Læs mere her

Fra accept til opstart

Accepterer I tilbuddet, vil vi med det samme gå i gang med at klargøre selve opsætningen af jeres nye kommunikationsløsning fra Flexfone.

Kunder vi har leveret telefoni til

Kontakt os:

  Tilgang

  Vores tilgang er samlet i overskuelige koncepter

  Løsninger

  Gør hverdagen lettere

  Ydelser

  Gennemtænkte løsninger til konkrete behov