Virksomhedens samlingspunkt:

Intranettet

Vi kan hjælpe dig med at skabe de bedste forudsætninger for et fælles og meningsfuldt samarbejdsområde, som du selv kan bygge videre på.

Specialister

Hos os kan du være sikker på at du modtager sparring fra de absolut bedste specialister i intranettet og SharePoint. Vi har over 15 års erfaring i at hjælpe virksomheder i gang med intranet og SharePoint.

Gennemsigtighed

Vi er fuldkommen gennemsigtige i vores arbejdsgange, med formålet om at du også lærer at bygge videre på intranettet fremadrettet. Ingen opgaver er for store eller små og nogle gange er det nok med et lille skub i den rigtige retning.

Skalérbarhed

Du kan starte ud med at få bygget en forside, men du kan også få hjælp til at få bygget et helt intranet op, lige som du gerne vil have det. Desuden bruger vi altid standard SharePoint, så det med garanti virker på en mobil og tablet såvel som på PC.

Workshops

Kunderne har stor succes med workshops, hvor vi sætter os ned og bygger op sammen. På den måde lærer du selv at bygge nye sider og områder. Vi har ingen løbende omkostninger på selve løsningen, og du er ikke bundet til at benytte os fremadrettet i form af ændringer.

Intro

Gør intranettet til det foretrukne daglige mødepunkt

Mange bruger intranettet som en tilfældig opslagstavle uden sammenhæng, men hvad nu hvis vi kan hjælpe dig med at skabe de bedste forudsætninger for et fælles og meningsfuldt samarbejdsområde, som du selv kan bygge videre på?

Service

Workshops, design, best practices, integrationer, udvikling, ekstranet og moduler.

Økonomi

Du betaler kun for den ydelse du har brug for – ingen løbende omkostninger, jo mindre du ønsker en serviceaftale eller supportaftale.

Menu med dropdown og undermenu
Nyheder på tværs af virksomheden. Kan opsættes til at vise de nyheder som kun er relevante for brugeren.
Nedtællingsfunktion til f.eks. arrangementer, udgivelser, kollektioner eller andre mål og begivender.
Søgefunktion på alle medarbejdere. Viser alt relevant data som mail, afdeling, telefonnummer m.m.
Fødselsdage og jubilæer, som også kan sættes op til at sende mails ud.
Links til områder der er relevante for virksomhedens brugere. F.eks. personalehåndbog, GDPR politikker, videoer, sociale medier m.v.
Søgefunktion kan søge på tværs af hele intranettet. Den er dynamisk så søgefeltet søger i det område du står i f.eks. på HR-siden, vil du kunne søge HR-relateret information frem.
Genveje som er skræddersyet til en enkelte bruger. Dette bruges i stort stil på mobiltelefonen, hvor der er behov for at tilgå sider eller områder hurtigt og nemt.
Indsæt egne farver og stil
Indsæt eget logo og stil.
Kalenderfunktion som kan synkroniseret med Exchange eller event-kalender.
Links til E-learning, kantinemenu eller onboarding.
Genveje til andre områder i SharePoint/intranettet eller genveje til andre systemer og tjenester.
Jubilæer for medarbejdere.
Genvej til at kontakte ledelse, chef eller andre relevante i virksomheden i tilfælde af spørgsmål.
Vi stræber efter at du bliver 100% tilfreds og vi altid arbejder i øjenhøjde med dig.

Relevante kundecases

Vi har valgt at samarbejde med extri:co, som vi ser som en meget kompetent leverandør af SharePoint løsninger. I vores samarbejde har vi oplevet dem som meget løsningsorienterede, og vores samarbejdstone er meget fri, hvor en spade er en spade.

Asger SimonsenIT-Manager, Shoe-d-vision

extri:co har gjort det virkelig nemt og overskueligt at skifte til SharePoint Online. De er fænomenale til, at sætte sig ind i organisationen og hele strukturen bag, hvilket gør at brugerne i sidste ende bliver mødt af en brugervenlig og gennemført oplevelse.

Stine MørchIntern kommunikation, rekruttering & E-learning, REMA 1000

Det har været et meget positivt forløb med implementeringen af det nye SharePoint intranet, SKOV Connect, og Teams, hvor vi sammen med extri:co har haft et tæt samarbejde med alle afdelinger i koncernen for at bygge de nye løsninger op

Sofie Sohn Østergaard Larsen PA / Executive Secretary, SKOV A/S

Kontakt os i dag og vi vil lytte os til hvad du har brug for.