10.000 brugere på RePoint

Repoint-kortoversigt
extri:co har nået en milepæl med vores SharePoint moduler, som nu benyttes af virksomheder over hele verden.

På få år har extri:co opnået stor succes med at få udbredt vores apps til virksomheder over hele verden. RePoint er navnet på konceptet, der benyttes til virksomhedernes intranetløsninger, bl.a. nyhedsformidling, projekthåndtering, medarbejderoversigter, responsive design og infoskærme i receptioner og produktionshaller.

Overskuelige apps til konkrete behov

RePoint løsninger kan købes direkte hos extri:co, men virksomheden har også udviklet RePoint apps, så virksomheder over hele verden via Microsofts Office store kan købe forretnings-apps, der kan optimere intranet og samarbejdsportaler. Princippet er det samme, som man kender fra sin tablet og smartphone, hvor nye apps nemt downloades og kan bruges med det samme. Denne simple metode har medført, at virksomheder og interesseorganisationer over alt i verden benytter RePoint apps til at forbedre kommunikation og samarbejde internt.

Fra Herning til Wall Street

”Da vi etablerede vores RePoint apps for 4 år siden, var det med en klar idé om nemmere at kunne levere intranet-løsninger til vores projektkunder i Danmark og Holland gennem Microsofts Office store. At vi nu oplever kunder fra hele verden efterspørger vores løsninger, er glædeligt og vidner om at gode samarbejdsværktøjer er i høj kurs, uanset om man er en produktionsvirksomhed i Herning, en ambulancetjeneste i Australien eller en non-profit organisation på Wall Street i New York”, fortæller CTO hos extri:co Jesper M. Christensen.