Certificerede medarbejdere

Hos extri:co har vi papir på, at vi ved, hvad vi taler om. Ud over at kunne fremvise syv guld-certificeringer som Microsoft-partner, er vi også stolte af de individuelle præstationer – senest er konsulenterne Jesper, Martin og Jacob kommet hjem med nye certificeringer, som kan komme dig til gavn.

Jesper M. Christensen er blevet Microsoft 365: Enterprise Administrator Expert med speciale inden for ”Teamwork & Compliance”, ligesom han yderligere er blevet ”Microsoft Certified Trainer (MCT)”. Det betyder, at han nu er godkendt til at afholde certificeringskurser for andre på vegne af Microsoft.

Martin M. Christensen kan bryste sig af at være blevet Microsoft 365: Enterprise Administrator Expert med speciale inden for ”Security & Compliance”. Han har dermed papir på, at han eksempelvis kan (og må!) håndtere IT-sikkerheden for en virksomhed med 10.000 ansatte.

Jacob Nørremark er muligvis yngstemand, men vil i længden ikke stå tilbage for Jesper og Martin. Han har netop bestået ”Fundamentals Power Platform”, som er første barre ud af tre for at optjene en ”Expert”-titel.