Har du styr på sikkerheden?

Office 365 giver dig komplette og sikre tjenester på alle enheder. Lad extri:co hjælpe med at gennemgå, opsætte og aktivere de enkelte sikkerhedsværktøjer. Få styr på alt fra opsætning af logning, multifaktorgodkendelse, eksterne brugere og delingspolitikker. Vi giver dig det fulde overblik over sikkerhedsrisici, datalæk og best practices inden for sikkerhed.

  • Aktivering af multifaktor
  • Løbende sikkerhedsrapportering
  • Sikkerhed for brugere, enheder, netværk og applikationer
  • RePoint Insights

Vores fokus på sikkerhed betyder, at vi i en årrække har haft et godt og tæt samarbejde med Heimdal og kan kun anbefale deres produkter og løsninger.

Heimdal Security beskytter brugere og virksomheder mod cyberkriminelle handlinger ved at holde kritisk information og intellektuel ejendomsret sikkert. Heimdal er en af de hurtigst voksende virksomheder inden for cybersikkerhed med fokus på brugeruddannelse gennem sin blog og gratis online kurser og samarbejde med ledende efterretningsorganisationer i verden.

Heimdal Security vandt i 2016 prisen “Most Educational Security Blog” og var nomineret til “Anti Malware Solution of the Year” i 2017 ifm. Computing Security Awards – som man så vandt i 2018.

Siden 2011 har Heimdal været ledende i kampen mod cyberkriminalitet, udviklet ny teknologi og leveret services til at beskytte over 5.000 virksomheder og 600.000 brugere mod cyberkriminalitetsangreb og datasikkerhedsbrud.

Kontakt os og hør mere om sikkerheds- og compliance-værktøjer i Office 365.