Seksdobbelt guld fra Microsoft

By 27. februar 2019 Uncategorized @da
To nye Microsoft guld-certificeringer til extri:co

extri:co har igen inden for kort tid optjent to nye guld-certificeringer fra Microsoft. Som altid, er vores knivskarpe fokus på Microsoft Cloud services drivende.

For vores omfattende kompetencer inden for Azure’s udviklingsressourcer (PaaS) er vi tildelt Gold Application Development og for vores kompetencer inden for implementering af sikkerhedsløsninger på Windows enheder er vi tildelt Gold Windows and Devices.

Disse to guld-certificeringer kommer oven i vores fire eksisterende guld-certificeringer fra Microsoft. Vores første guld-certificering er inden for Collaboration and Content, som dækker over SharePoint. Den anden er Gold Cloud Productivity, som dækker over vores kompetencer inden for Office 365. Den tredje er Gold Cloud Platform, der dækker over vores massive satsning inden for Azure og den fjerde er Gold Datacenter for vores kompetencer med drift af klassiske server-prdoukter.

Dermed træder extri:co op i superligaen over de højest certificerede Microsoft partnere i Danmark, hvor vi vores guld-certificeringer dækker fra klassiske On premises setups over til rent cloud-baserede.

Står du med overvejelser omkring mulighederne med Office 365 eller Azure, er du meget velkommen til at kontakte os for konkret viden og indsigt:

Klik her