Vi skaber værdi gennem knowhow

Hos extri:co er knowhow vores vigtigste ressource. Vi er specialister i skræddersyede løsninger inden for IT infrastruktur, cloud services og SharePoint og er meget fokuseret på at være blandt de bedste på de områder vi agerer i. Med vores store erfaringsgrundlag, er vi en partner der er med til at skabe værdi for jer.

Hvad betyder extri:co?

Den oprindelige tanke var en forkortelse for extraordinær kvalitet, trioen bag og co-operation med kunderne.

Samtidig blev vi opmærksom på, at elementerne på latin kan oversættes fra:

 • “ex” til “ud”
 • “trico” til “indviklet”
 • og dermed vil ex trico blive til at vikle ud;
  at gøre det indviklede enkelt.
  Kort sagt: at udvikle
extrico-kontordomicil
medarbejdere-i-kontormiljø

Historien bag

Det begyndte med tre gamle venner og en god idé. Tre teknikere med fælles fortid i IT branchen og et ønske om at skabe mere kvalitet i løsningerne, og ikke så meget fokus på salg og næste opgave.

Så man stifter et aktieselskab og går i gang. Og tror så meget på det, at man startede uden sælger, og i øvrigt også uden borde og stole på den første dag på 15 m2 kontor hos Innovatorium i Birk i Herning. Her blev den professionelle fane holdt højt, mens de tre startede med en enkelt driftsaftale og en formodning om, at der ville komme flere.

Som årene gik voksede virksomheden og forretningsområderne blev udviddet til også at inkludere SharePoint, hvor der er investeret massivt i at etablere et best practice koncept, som indeholder færdige Apps, proces- og konsulentforløb.

Vi er gået fra 3 til 20 medarbejdere siden 2005. Og samtidig udvidet fra 15 til 400 m2. Hvis vi fremskriver den vækstrate, vil vi om 10 år være 133 medarbejdere, som har 10.600 m2 til rådighed. Det lyder ikke som vores stil, men vi vil ikke afvise, at vi er flere end 20 mand om 10 år. Og indtil videre er der rigeligt med plads til udvidelse.

Infrastruktur har fra starten, er stadig, og vil fortsat være det solide fundament for extri:co. Vores fokusområder er at levere rådgivning, systemdesign, implementering og drift af IT-infrastrukturløsninger. Vi har opbygget over 10 års erfaring med optimering og udnyttelse af IT-infrastruktur. Løbende uddannelse og certificeringer af medarbejdere, som dagligt høster praktisk erfaring.

ikon-stamdata

Stamdata

 • Firmanavn: extri:co a/s
 • CVR: 29146772
 • Bank: Handelsbanken
 • Revisor: Partner Revision Herning
 • Stiftelsesår:  2005
 • Antal ansatte: 20

Skal vi ikke bare mødes?

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.
Book et møde med os og lad os skabe fundamentet for en tryg løsning.

Book et møde

Tilgang

Vores tilgang er samlet i overskuelige koncepter

Løsninger

Gennemtænkte løsninger til konkrete behov