6000
Beskyttet virksomheder
10
Opdateringer brugt sidste 12 måneder
13
Angreb afvæbnet sidste 12 måneder

 

 

 

Fokus på cybersikkerhed

Hos extri:co har vi fokus på sikkerhed, og behovet er desværre kun stigende. Derfor har vi i en årrække haft et godt og tæt samarbejde med Heimdal. Vi kan kun anbefale deres produkter og løsninger – selv FBI samarbejder med dem.

Heimdal er en af de hurtigst voksende virksomheder inden for cybersikkerhed med fokus på brugeruddannelse og gratis online-kurser. Og med Automated Patch Management-løsning bliver opdateringer automatisk installeret uden behov for genstart eller brugerafbrydelse.

Heimdal Security blev etableret i Danmark i 2011 og har siden været ledende i kampen mod cyberkriminalitet. Heimdal beskytter i dag over 900.000 brugere over hele verden.

Med sin unikke form for proaktiv beskyttelse blokerer Heimdal blandt andet for:

Ransomware
Bloker cybertrusler, inden de bringer dit system i fare. Via sin evne til at filtrere trafik stopper Heimdal ransomware-angreb på alle trin: før, under og efter angrebet.

Udnyttelseskit
Styrk din sikkerhed ved at lukke sikkerhedshuller, der misbruges i cyberangreb. Heimdal kombinerer automatiske softwareopdateringer med kraftfuld trafikscanning for at give en effektiv sikkerhed mod udnyttelseskit.

Økonomisk malware
Beskyt dine økonomiske data og ressourcer mod cyberkriminel indtrængen. Ved at bruge sin unikke viden blokerer Heimdal skadelige forbindelser, der prøver at få fat på og stjæle dine fortrolige økonomiske oplysninger.

Vi tilbyder adskillige Heimdal produkter

Køber du Heimdal produkter gennem extri:co, klarer vi opsætningen og installationen og kan i mange tilfælde rulles ud via InTune. Gennem vores gode partnerskab med Heimdal, kan vi tilbyde flotte rabatter. Vi tilbyder følgende produkter:

 1. Privileges& Application Control
  Styring af administratorrettigheder
  Unik løsning for tilpasningsdygtig styring af privilegeret adgang med en indbygget sikkerhed igennem designarkitektur, der styrker it-administratorer og brugere fore at øge produktiviteten og slutpunktsikkerheden.
  LÆS MERE HER

 

 1. ThreatPrevention – Endpoint & Network
  DNS, HTTP og HTTPS-filtrering
  En innovativ pakke med DNS-, http – og HTTPS-trafikfiltrering, der udnytter intilligens og kraften i forudsigelig Machine Learning algoritmer for at forhindre avancerede trusler, som traditionelle sikkerhedsløsninger ikke kan se.
  LÆS MERE HER

 

 1. Patch & Asset Management
  Patch, implementer og administrer aktiver
  Implementer software, anvend patches og administrer dit software inventar i et samlet dashboard, fjern sårbarheder og opnå fuld compliance. Granulær kontrol, let skalerbarhed og fleksibilitet.
  LÆS MERE HER

 

 1. EPDR
  Slutpunktbeskyttelse, detektering og respons
  Gå ud over EDR, og udnyt kraften i Endpoint Prevention, Dectection and Response i den mest avancerede og brugervenlige sikkerhedsarkitektur. Oplev gamechanger-pakken og afbød endda skjulte trusler.
  LÆS MERE HER

 

 1. E-mail Protection
  Forebyggelse af Svindel, Spamfilter og Antimalware
  Virkelig næste generations e-mail-sikkerhed, der kombinerer flere end 120 analysevektorer, parret med intelligens I realtid, for at forebygge kompromittering af forretnings-e-mail, svindel, trusler om bedrageri og skjulte malware.
  LÆS MERE HER

 

 1. Heimdal Next-gen Antivirus
  Den ultimative next-gen antivirus med uovertruffen teknik, EDR, kriminalteknologi og firewall-integration. Ikke bare antivirus, men en cybersikkerhedsrevolution.
  Efterhånden som virksomhederne vokser, bliver implementering og vedligeholdelse af it-infrastrukturer, for slet ikke at tale om at sikre dem, stadigt mere besværligt. Man bør ikke være nødt til at gå på kompromis med cybersikkerheden, så man kan forblive driftsklar. Heimdals unikke fordel er, at den næste generation af cybersikkerhedsløsninger, kommer i et Unified Threat Dashboard for forbedret synlighed, global skalerbarhed samt brug og opdateringer på farten.
  LÆS MERE HER
Heimdal Security overview

Priser

Book en demo / kontakt os

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig omkring bookning af en demo eller din forespørgsel.

Vi kommer gerne ud til en snak omkring hvad Heimdal Security kan gøre for netop din virksomhed.