Senior System Konsulent

Kunne du tænke dig at styrke vores infrastruktur afdeling? 

Vi har en dynamisk og spændende hverdag med skiftende opgaver. Dette skyldes bl.a. vores meget brede kompetence portefølje, og dernæst vores mange forskelligartede kunder, der har hvert deres løsningsbehov. Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som IT-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord. 

Jobbet 

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder. Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du medansvar for vores supportafdeling, hvor du skal agere mentor og sparringspartner for elever og juniorkonsulenter. I jobbet vil du blive udfordret på bred viden om stort set alt inden for IT. Du vil indgå i et team, hvor evnen til både at kunne samarbejde og arbejde selvstændigt med et godt overblik er nødvendigt – også de dage det går stærkt.  

Forventninger 

Ønskekandidaten har 10-15 års erfaring som system konsulent. Hertil er du udadvendt, engageret, fleksibel og har passion for IT. I dit arbejde kan du forstå kundens forretning, og dermed være med til at sikre, at de får det optimale ud af deres systemer og at de løbende får anbefalinger ift. nye teknologier. Du har talent for at skabe struktur i tilgangen til vores driftskunder samt sikre stabil og sikker drift. Du er serviceminded og parat til at omstille dig til de forskelligartede opgaver jobbet indeholder. Det er vigtigt, at du ser mulighederne og har erfaring med Microsofts Cloud teknologier.  

Tekniske kvalifikationer 

Vi forventer, at du har indgående kendskab til: 

 • Windows servere og klienter, drift, installation og fejlsøgning. 
 • Active Directory, GPO, DNS, DHCP. 

Vi forventer også, at du er fortrolig med PowerShell og har kendskab til følgende services: 

 • Office 365, Exchange, SharePoint, OneDrive, Teams, Office osv. 
 • Microsoft Entra ID, Intune, netværk, Azure services osv. 

Du har hertil grundlæggende kendskab til netværk og hardware og har nemt ved at tillære dig nye kompetencer. Har du en eller flere Microsoft certificeringer vil det være en fordel. 

Vi tilbyder

Gode kolleger samt spændende og alsidig arbejdsdag i en virksomhed der har været i IT-branchen i mere end 15 år. Du får mulighed for at præge din egen hverdag, blive udfordret og samtidig udvikle dig. Vi tilbyder delvis hjemmearbejde og har en uformel omgangstone, og vi behandler vores medarbejdere med respekt gennem ærlighed og kommunikation.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

 

Er vi et match? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til svl@extrico.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Svend Lange på 9626 8700. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Fordele ved at arbejde hos os:

I extri:co ser vi det som vores mission at gøre det enkelt at udvikle, implementere og
drifte strategiske it-løsninger for vores kunder. Vi tilstræber kontinuerligt at
optimere driften, er forandringsparate og målsøgende.

Lærende kultur:

Hos extri:co a/s er vi opmærksomme på, at en lærende kultur skaber hurtige indgange for nyansatte og dybere kvalificering af medarbejderne. Vi ser derfor læring som en vigtig hjørnesten i vores virksomhed, og har derfor skabt et arbejdsmiljø, hvor læring er i højsæde. Det betyder bl.a. at:

 • Uddannelse og sidemandsoplæring er fundamentet i vores læringskultur.
 • Vi lærer også om hinanden og kan derved udnytte hinandens ressourcer bedre.
 • Fejl er til for at lære af.

Sundhedsforsikring:

Medarbejdere hos extri:co har adgang til sundhedsforsikring gennem Tryg, som dækker følgende områder:

 • Speciallæge og privathospital
 • Fysioterapi og kiropraktik
 • Psykologisk rådgivning
 • Misbrug
 • Stress

Morgenmads- og frokostordning:

Hos extri:co har vi gjort det let at gå på arbejde. En af fordelene hos os er at vores medarbejdere ikke behøver tænke på madpakker og mellemmåltider. Hver dag kommer vores madmor og sørger for frokost til os, og sørger for der er rig mulighed for at få stillet sulten. I løbet af dagen er følgende til rådighed:

 • Morgenmad
 • Frugt
 • Sodavand / vand
 • Kaffe / the
 • Chokolade / nødder / slik

Gode kolleger:

extri:co er en ligefrem og uformel arbejdsplads, hvor vi har et godt kollegialt sammenhold. Vi ønsker en god omgangsform, så der sikres god trivsel, gensidig respekt og høj produktivitet. Det betyder bl.a., at:

 • En god positiv holdning til hinanden er vores fælles platform.
 • Omgangstonen kan være humoristisk og ligefrem, men aldrig nedsættende og altid med respekt for hinandens grænser.

Vi har desuden en meget aktiv personaleforening, der sørger for at vi jævnligt i løbet af året bliver rystet godt sammen.