Fordele

Du får cloudbaseret håndtering af Outlook signaturer. Få kontrol over mailsignaturer og opnå professionel profilering af din virksomhed.
Lad marketing styre den visuelle identitet på alle medarbejdere, uden det bliver et stort administrativt problem.

Alle enheder

Signaturen bliver implementeret på serverniveau, hvilket sikrer, at den er tilgængelig og fungerer korrekt på PC og mobile enheder såsom smartphones og tablets.

Ensartethed

Medarbejdere i hele virksomheden vil have en ensartet signatur, hvilket sikrer, at I kommunikerer med en samlet stemme udadtil.

Marketing

Du har mulighed for at integrere marketing i dine e-mails. Dette kan omfatte tværgående kampagner, som når alle medarbejdere, eller kampagner specifikke for individuelle produkter.

Brugerstyret adgang

Gennem rollebaseret adgang kan udvalgte medarbejdere opdaterer signaturer og oprette signaturkampagner.

Nem administration

Et nutidigt og brugervenligt kontrolpanel gør det ekstremt simpelt for en enkelt medarbejder at administrere signaturer.

Statistik

Du kan identificere de mest aktive mailafsendere, spore klik på kampagnelinks i e-mails og evaluere effektiviteten af en given kampagne.

Xink Outlook signaturløsning

En moderne tilgang til håndtering af signaturer er ved hjælp af en cloud-baseret løsning til Outlook. extri:co er en af de førende partner på Xink Outlook signaturløsninger i Danmark. Vi besidder den nødvendige ekspertise og erfaring til at rådgive og implementere din nye signaturløsning fra Xink.

Gør din hverdag lettere med en moderne signaturløsning

Vi er med dig hele vejen, så du altid er i trygge hænder.

Tag kontrollen over din virksomheds signatur

Få styr på dine medarbejderes e-mail-signaturer i Outlook for at opretholde din visuelle identitet. Uden kontrol er der risiko for, at virksomheden sender inkonsistente og muligvis forkerte signaler. Med vores Outlook-signaturløsning tilbyder vi en elegant løsning på dette ellers omfattende administrative problem.

Giv medarbejdere den samme signatur

Vores Outlook-signaturløsning sikrer, at alle medarbejdere altid sender e-mails med en signatur, der er baseret på den seneste opdaterede skabelon. Du har fuld kontrol over layoutet og kan vælge, hvilke oplysninger der skal inkluderes i medarbejdernes e-mail-signaturer. Derudover kan du differentiere signaturen for grupper af medarbejdere og behandle "ny mail" og "besvar mail" forskelligt.

Synliggør din virksomhed

Grib chancen for at bruge din virksomheds e-mails som et middel til at sprede budskaber, såsom tilbud og kampagner. Med vores Outlook signaturløsning kan du f.eks. inkludere et billede og et link til en kampagne i bunden af dine e-mails. Kampagnen kan nemt udskiftes og indstilles til automatisk at udløbe på en bestemt dato.

Book en demo / Kontakt os

Få en gratis prøveperiode på 14 dage og oplev dine fordele med signaturløsningen.

Prisen afhænger af antal brugere.
Prisen starter fra 8 kr. pr. bruger og kan falde helt ned til 4 kr. pr. bruger.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig omkring bookning af en demo eller din forespørgsel.