MAKSIMÈR DIN MICROSOFT 365 INVESTERING

– vi hjælper dig med at finde de rigtige løsninger!

Workshops

Hos extri:co vil vi gerne hjælpe jer med at få det bedste ud af jeres Microsoft 365 licenser. Derfor har vi udviklet en række workshops, der har til formål at klarlægge forbedringsmuligheder for jeres IT-miljø.

Med udgangspunkt i jeres eksisterende løsninger, vil en erfaren konsulent fra extri:co føre jer gennem mulighederne i Microsoft 365. Vores workshops efterfølges af konkrete forslag til, hvordan I kan skabe forbedringer.

Cloud Roadmap
En komplet gennemgang af jeres eksisterende IT-setup, efterfulgt af anbefalinger til, hvordan I kan flytte jeres IT ud i skyen. Samtidig analyseres alle jeres Microsoft 365 licenser med henblik på kostoptimering.

Sikkerhed og compliance
Lad extri:co hjælpe med at gennemgå, opsætte og aktivere sikkerhedsværktøjer, så I blandt andet kan få styr på: logning, multifactor godkendelse, eksterne brugere, delingspolitikker etc.

Samarbejde og dokumenthåndtering
Få et overblik over hvilke samarbejdsværktøjer Microsoft tilbyder, efterfulgt af anbefalinger til hvilket setup vil passe bedst til lige præcis jeres organisation.

Produktivitet
Lad os vise jer hvordan I kan øge produktiviteten ved at benytte specifikke Microsoft produkter så som Power Apps, Power Automate og Power BI.

Arbejd bedre sammen

Samarbejde, videndeling og kommunikation med fleksible værktøjer, der følger med teamet overalt.

Arbejd hvor som helst og fra hvilken som helst enhed
Del og rediger dokumenter med SharePoint og OneDrive, få adgang til mail og kalender med Outlook, selv når du er offline.

Hold online møder, og få arbejdet gjort i realtid
Deltag i online møder med Teams fra hvilken som helst enhed, rediger samtidig i præsentationer og dokumenter, brug whiteboards, afstemninger og indbygget chat.

Saml teams og ressourcer på ét sted
Få et centralt område til teamwork, hvor I kan chatte, holde møder samt dele filer og apps.

Orienter og interager på tværs af organisationen
Med Intranet og team websteder på SharePoint, holder du let kommunikationen igang med deling af nyheder og ressourcer, der er med til at engagere dine medarbejdere.

Intelligent sikkerhed og compliance

Microsoft 365 giver dig komplette og sikre tjenester på alle enheder. Lad extri:co hjælpe med at gennemgå, opsætte og aktivere de enkelte sikkerhedsværktøjer.

Beskyt mod sikkerhedstrusler:
Beskytter dig mod og giver overblik over spam, malware, virusser, phising-forsøg, ondsindede links og andre trusler.

Beskyt dine data mod utilsigtede læk:
Du kan styre hvordan medarbejderne bruger data på tværs af deres enheder. Værktøjer til forebyggelse af datatab hjælper med at beskytte indhold i forhold til GDPR.

Du styrer adgangen til dine firmaoplysninger:
Med sikkerhedsgrupper og tilladelser, som kan tilpasses på tværs af forskellige Microsoft tjenester, har du fuld kontrol over hvem der har adgang til dine firmaoplysninger.

Overhold regler og standarder:
I Compliance Manager har du fuld overblik over og kan vurdere dine risici med hensyn til overholdelse af regler og standarder, og forbedring af din databeskyttelse.

Produktivitet og automatisering

Øg produktiviteten ved at automatisere og mindske manuelle opgaver. Giv medarbejderne magten til at udføre mere med mindre, og sæt strøm til innovationen.

Automatiser forretningsprocesser
med Power Platform og SharePoint uden dyre udviklingsprocesser.

Eliminer tunge papirprocesser
med online værktøjer der kan tilgås fra alle dine enheder.

Øg produktiviteten
med applikationer der løser dine forretningsudfordringer

Knyt medarbejdere og processer til data
giv forbedret brugeroplevelse med ensartet udtryk på tværs af enheder og applikationer

Kontakt os:

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores workshops, udfyld venligst nedenstående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vælg hvilke workshops du er interesseret i:

  Cloud RoadmapSikkerhed & ComplianceSamarbejde og dokumenthåndteringProduktivitet

  Tilgang

  Vores tilgang er samlet i overskuelige koncepter

  Løsninger

  Gør hverdagen lettere

  Ydelser

  Gennemtænkte løsninger til konkrete behov