Vi ser vores kunder bruge modulet til:
---
Hurtig opdatering af signatur
Hvis der skal tilføjes nye farver, logo, billede eller tekst, skal dette kun opdateres et sted, og kan gøres af medarbejdere uden IT baggrund.
---
Fremhæve nye produkter
Med Campaigns modulet kan du let og enkelt uploade et banner med reklame for nye produkter, og tilføje det til medarbejdernes e-mails.
---
Planlægning af kampagner
I Campaigns modulet kan du planlægge frem i tiden, og derved sikre at det er det rigtige banner der vises på det rigtige tidspunkt.

Daniel Olsen
RePoint Account Manager

Xink Signatures

En nem og hurtig måde at sikre ensartede e-mail signaturer på tværs af organisationen med indbygget kampagnemodul.

Design

Design virksomhedens e-mail signaturer nemt og hurtigt. Vælg hvilke personer der skal have signaturen. Upload billeder og hent brugeroplysninger fra Office 365. Sæt skrifttype, farve, opsætning og evt. ansvarsfraskrivelse.
Signaturen lægges automatisk i Office 365 Outlook og kan nemt importeres i e-mail klienter og mobile enheder.

Campaigns

Med marketingmodulet, som add-on får virksomheden mulighed for at vedhæfte bannere nemt og hurtigt.
På administrations-portalen kan der uploades bannerbillede, udvælges personer og perioden for kampagnen. Alle e-mails der sendes bliver stemplet med bannerbilledet. Enkelt og nemt!

Book en fremvisning
Få det bedste fra Microsoft cloud services

Signatures er en 100% cloud baseret løsning, der benytter funktioner fra SharePoint Online, Exchange Online og Azure Functions, for at sikre en stabil og fremtidssikret løsning.

Support og udvikling

Modulet håndteres månedsvis, som et løbende opdateringsabonnement, hvor du er sikret løbende udvidelser af funktionalitet samt tilpasning til ændringer i Microsofts cloud services.

Fordele

Fuld kontrol

-
Administrer alle Office 365 og Microsoft 365-signaturer, ansvarsfraskrivelser og kampagner gennem en enkelt administrationsløsning til e-mail-signatur. Vælg den signaturtilstand, der passer bedst til din organisations behov.

Gennemsigtighed

-
Giv brugerne mere kontrol over deres e-mail signatur, ved at fremvise signaturen i en kladde, inden den sendes afsted. Opret signaturskabeloner, gør dem tilgængelige for udvalgte brugere, og lad disse brugere vælge, hvilken signaturskabelon der skal tilføjes, når de skriver mails i Outlook.

Kompatibelt

-
Der er ingen restriktioner på hvilken klient der benyttes, og modulet er tilgængeligt på næsten alle telefoner.

Design

-
Logoer, bannere, social medie knapper og andre grafiske elementer er supporteret af RePoint Signature. Det gør ikke kun organisationens image professionelt, men åbner også op for flere tiltag som f.eks. e-mail marketing.

Azure AD support

-
Der er mulighed for at bruge variabler i skabelonerne, som tager udgangspunkt i jeres AD-database. Det betyder mindre vedligehold og mere personalisering.

Reply

-
Med Xink, er du garanteret at signaturen også kommer når du svarer eller videresender mails. Du kan selv bestemme signaturen skal være anderledes i disse tilfælde.

Planlæg

-
Planlæg dine kampagner forud gennem Campaigns.
Derved sikrer du, at kampagnerne altid er opdateret hos alle brugere i deres signatur.
Det kunne f.eks. være en jule-banner, som er aktiveret i 2 uger, hvorefter den overgår til en januar-banner/kampagne.

Kampagner

-
Skræddersy dine kampagner med tekst, logo, grafisk materiale, knapper m.v.
Disse kampagner bliver stemplet i bunden af alle sendte mails.

Mødebooking

-
Der kan linkes til tjenester, som f.eks. mødebooker medarbejderen direkte i kalenderen. Det giver modtageren mulighed for at booke et møde, opmuntre til flere møder og derved promovere jeres services og produkter, på en nem og brugervenlig metode.

Sådan kommer du i gang

1

Opsætning

-
Vi opsætter modulet hos dig, i dit miljø gennem en servicekonto.
2

Konfigurering

-
Vi konfigurerer modulet i samarbejde med dig, så vi sikrer at du er helt tilfreds fra start.
3

Overlevering

-
Vi overleverer modulet og du er klar til start.