Thy-Mors Energi har for alvor sat gang i digitaliseringen i samarbejde med extri:co

”Vi nyder godt af extri:co’s erfaring og passion. De har ambitionerne og energien til at få ting til at virke. De griber bolden og har lyst til at nørde med opgaverne, så der findes en løsning. Deres faglighed og DNA passer rigtig godt til os.”

Henrik Bostrup, COO/CIO, Thy-Mors Energi

Baggrund:

Thy-Mors Energi har fokuseret på at digitalisere mange af virksomhedens dagligdags opgaver og processer, lige fra bestillinger af adgangskort, visitkort og brugeradgange til manualer og personalehåndbøger.

Samtidig at det skal være nemt for brugerne at tilgå uanset om det er på computer, tablets eller smartphones.

Løsninger:

Ved hjælp af forretningsapplikationer baseret på Power Apps og Power Automate kan medarbejderne til enhver tid finde al relevant information for at udfylde deres jobfunktion, bl.a. e-learning, videoer o.l., ligesom udlæg og rejseafregning er digitaliseret.

Eventuelle problemstillinger tackles i samarbejde med extri:co, som også gennemgår løsninger og optimerer processer, så det virker ude hos brugerne.

Udbytte:

I samarbejdet med extri:co har Thy-Mors Energi effektiviseret og struktureret processen med digitalisering baseret på en fleksibel og fremtidssikret platform med applikationer, der opbygges med low-code/no-code tilgang.

På den måde undgår virksomheden at blive bundet op på dedikerede 3. part-systemer eller afhængighed af bestemte udviklingshuse og udviklere.

Om Thy-Mors Energi

Thy-Mors Energi er et andelsselskab med 100 ansatte og 44.000 ejere i forsyningsområdet. Virksomheden udbygger og udvikler infrastrukturen, så det er attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors. Fremtiden er elektrificeret, digital og baseret på vedvarende energi.

Løsninger
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38