Veeam Backup til Microsoft Office 365

Microsoft 365 leverer gode løsninger til Office 365, men fuldkommen backup af data i Office 365 er ikke en af dem.

En udbredt misfortolkning er at en cloud-service er nok backup i sig selv, men virkeligheden er desværre den, at det ikke er tilstrækkeligt og at det alene er jeres ansvar at alt data er sikret.

Med Veeam Backup til Microsoft Office 365 elimineres risikoen for at miste data og kontrol i Office 365 – herunder:

  • Exchange Online
  • SharePoint Online
  • OneDrive
  • Microsoft Teams

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan sikre jeres Office 365

Kontakt

Vidste du…

  • 60% af sensitiv cloud data er opbevaret i Office dokumenter,
    75% er IKKE backed up.

 

  • Veeam er markedsledende i Office 365 data sikkerhed

 

  • Over 20.000 virksomheder bruger dette

Backup Office 365 data

Genskab data fra Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive fra en cloud-baseret instans af Office 365 og foretag en back up helt ned til hvert femte minut i Microsofts almene format.

Beskyt Microsoft Teams data

Veeam udnytter Microsoft Teams API’er, for at foretage en skræddersyet backup til Microsoft Teams. Dette giver mulighed for fuld kontrol og beskyttelse over kritiske data, teams, kanaler og indstillinger.

Hurtig og sikker gendannelse

Hurtig søgning og granulær gendannelse af individuelle objekter – inklusiv Microsoft Teams data – Siddende beskyttet i en kopi af din Office 365 backup.

eDiscovery gjort nemt

Med Veeam, kan du udnytte kraftfulde søge muligheder, inklusiv fleksible gendannelses og eksport muligheder, så du kan benytte eDiscovery i Office 365 mailindbakker, emails, filer, sites eller teams – ligesom man også ville gøre på en traditionelt on-prem backup.

Beskyt Exchange og SharePoint

Back up Exchange og SharePoint on-premises eller på Azure, hvilket giver dig mulighed for at bestemme frekvensen og timingen af dine backups.

Deploy og opbevar data on-prem eller i skyen

Du får deployment og storage muligheder.
Deploy on-prem eller i Azure og flere andre tjenester.

Vi faciliterer hele setuppet for dig.

40 gendannelses muligheder

Gendan Office 365 på 40 forskellige måder, hvilket giver dig den ultimative gendannelses fleksibilitet og hjælper dig med at finde lige præcis det du søger.

Nem gendannelse til compliance

Nem adgang til kopier af din data, Office 365 emails, dokumenter eller samtaler i et Team, til juridisk og compliance formål. Foruden kan det blive en dyr, tidskrævende og forstyrrende process.

Hvorfor vælge extri:co som Veeam partner?

Erfaren support

Vi garanterer uovertruffen support fra vores team bestående af certificerede medarbejdere inden for Veeam. Dine forespørgsler vil blive behandlet ud fra flere års erfaring og med lysten til at finde den bedste løsning sammen med dig

Rådgivning

Med flere års erfaring inden for feltet og kendskab udover det sædvanlige kan vi garantere for at du altid vil få forslået de bedste løsninger herinde fra. Vores rådgivning tager højde for lige netop din situation, så vi sammen finder den bedste løsning

Monitorering

Ved hjælp fra de nyeste teknologier, kan vi sikre at alle dine backups altid er kørende og der ikke sker fejl i kritiske områder. Vi justerer løbende så alt passer jeres behov, hvilket også betyder at vi holder løsningen kosteffektiv, med 100% gennemsigtighed

FAQ på Office 365 backup

Foretager Microsoft Office 365 ikke backup?

Fuldkommen backup af Office 365 er ikke en del af deres service. Kundedata er ikke Microsofts ansvar i følge deres “Shared Responsibility Model“. Data genereret i Office 365 er alene kundens ansvar at forsikre. Microsoft MVPs er enige om at 3. part backup løsninger er nødvendige for at nedbringe risikoen for permanent datatab.

Hvordan kan jeg foretage en backup af Office 365?

For at foretage en backup af Office 365, er det anbefalet at du benytter 3. part software løsninger. En Office 365 backup leverandør vil normalt opstille simple processer, så I kan foretage en backups automatisk med fleksibilitet for øje. Leverandøren vil ligeledes kunne bistå med hjælp til at foretage hurtigere og præcise backups af lige netop det I står og mangler, men avancerede søgefunktioner, som ofte er nødvendige i juridiske/compliance tilfælde.

Hvordan foretager jeg en backup af Microsoft Teams?

For at foretage en backup i Microsoft Teams, er det vigtigt at forstå hvordan det virker i back-end. Teams er ikke en selvstændig applikation, hvilket betyder at den benytter dele fra Exchange Online, SharePoint Online og OneDrive. Det er derfor vigtigt at tage backup af disse kilder, men ligeså vigtigt at foretage backup af indstillingerne, (settings, members, og team structure).

I denne forbindelse, er det vigtigt at benytte en 3. part, som har de seneste API’er fra Microsoft, for at sikre at du ikke kun foretager backup af kerne elementerne, men også alt metadata og alle konfigurationer.

Hvordan genskaber jeg Office 365 emails?

Ifølge flere analyser, skyldtes den mest almindelige årsag til at miste data, at det bliver slettet i skyen ved et uheld. Med dette for øje, skal det være en hurtig og smertefri proces at genskabe Exchange emails. 3. part backup tjenester som Veeam, anskueliggør processen for brugeren og du kan via få klik, få genskabt postkasser, beskeder, opgaver, kontakter og mapper – også selvom de er “permanent” slettet.

Ved genskabelsen foregår det således at de slettede elementer enten kommer tilbage på sin oprindelige plads, eller en ny lokation som du vælger, og kan herefter benyttes efter behov.

Kontakt os gerne nedenfor, så vender vi retur hurtigst muligt.