For lidt tid og komplekse opgaver gør extri:co til den perfekte partner for IT-afdelingen i JBS

” Vi oplever et fantastisk dagligt samarbejde med dygtige konsulenter. Vi har endnu ikke oplevet et problem extri:co ikke har kunnet løse”

Morten Rude, IT Manager, JBS Textile Group A/S

Baggrund:

Hos JBS er der rigtig travlt, og derfor kan det knibe med at få alle IT-opgaver og projekter i mål inden for en rimelig tidshorisont. Samtidig har der ikke været grundlag for udvidelse af IT-afdelingen,  hvilket har skabt behov for en partner der kan træde til når der enten er mangel på tid eller viden inden for det specifikke område.

Løsning:

På baggrund af udfordringerne har JBS indgået et partnerskab med extri:co, som er på pletten når det brænder på.  Opgaverne hos JBS kan være af meget forskelligartet karakter. Nogle drejer sig udelukkende om rådgivning, hvor andre er mere konkrete inden for infrastruktur, sikkerhed, Office 365 osv. Assistancen tilkaldes ad hoc, når JBS lige står og mangler den.

Udbytte:

Hos JBS ser man en klar fordel ved at benytte sig af extri:co’s services. Da det svinger meget hvor travlt IT-afdelingen har, giver det ikke mening at ansætte flere medarbejdere. Med extri:co har JBS flere hænder i travle perioder, og en større pulje af viden. Hos JBS ser man extri:co som en udvidet del af IT-afdelingen.

Om JBS Textile Group A/S

JBS Textile Group A/S har eksisteret siden 1939, og blev stiftet af Jens Bjerg Sørensen (JBS). Virksomheden beskæftiger mere end 300 medarbejdere, og er i dag Skandinaviens førende producent af undertøj. JBS fører 16 forskellige brands med hver deres målgruppe, og er især kendt for deres samarbejde med kendte danske og internationale stjerner.

Ydelser
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38