Gør hverdagen lettere
for jeres IT-afdeling

Hos extri:co ser vi os selv som IT-afdelingens bindeled mellem virksomhedens og brugernes forventninger på den ene side og hensynet til eksisterende IT-systemer, sikkerhed og økonomiske rammer på den anden.

Vi hjælper med at flytte fokus fra IT-drift til IT-fremdrift.

Book et online møde med os her!

Sikkerhed

Office 365 giver dig komplette og sikre tjenester på alle enheder. Lad extri:co hjælpe med at gennemgå, opsætte og aktivere de enkelte sikkerhedsværktøjer. Få styr på alt fra opsætning af logning, multifaktorgodkendelse, eksterne brugere og delingspolitikker. Vi giver dig det fulde overblik over sikkerhedsrisici, datalæk og best practices inden for sikkerhed.

Hybrid Cloud

Fremtiden er cloud – overgangen er hybrid. Uanset hvilket IT-setup I har, er det vigtigt, at det altid performer godt og er tilgængeligt for brugerne. extri:co hjælper dagligt en bred vifte af private og offentlige IT-organisationer med at levere en stabil drift til mange tusinde brugere i Europa, Nordamerika og Asien.

Identitetsstyring

Med extri:co har I en kompetent medspiller, der varetager fælles identitetsstyring på tværs af on-premises, Office 365 og Azure.

Hybride forbindelser

Vi ser ofte en kombination af egne serverapplikationer og cloud-løsninger. Vi sikrer forbindelserne mellem lokalt datacenter og Office 365 samt Azure.

Aktivering af cloud-tjenester

Vi sikrer en så gnidningsfri overgang som muligt gennem løbende transition til cloud-tjenester i Azure og Office 365.

 ” Vi oplever et fantastisk dagligt samarbejde med dygtige konsulenter. Vi har endnu ikke oplevet et problem extri:co ikke har kunnet løse”

Morten Rude
IT Manager, JBS Textile Group A/S

Ydelser-ikon

Rådgivning

Vi tilbyder kvalificeret og uvildig IT-rådgivning med afsæt i
din virksomheds konkrete forretningsbehov.
Cloud Roadmap

Lad extri:co hjælpe med alt fra afdækning af behov og rådgivning om IT-arkitektur til masterplans, kravspecificering og iværksættelse af strategiske IT-projekter. Med vores Cloud Roadmap kan vi hjælpe dig hele vejen – fra kælder til cloud.

Hybrid infrastruktur

extri:co har fingeren på pulsen med de nyeste teknologier og en bred teknisk ekspertise. Vi hjælper med velfunderet og brugbar viden om relevante Office 365 og Azure services i en hybrid overgang fra det, vi kalder klassisk IT til moderne IT.

Licensrådgivning

Vi er eksperter i cloud-løsninger og tilbyder uvildig og kompetent licensrådgivning, ligesom vi sikrer dig support og håndtering af software og services, som dækker de ønskede funktionaliteter. Vi skræddersyr licenserne til brugernes behov.

hosting-ikon

Azure

Som en af de førende Microsoft Azure-partnere i Danmark tilbyder extri:co dedikeret rådgivning og sparring om cloud-hosting via Microsoft Azure.
Vi hjælper med alt fra de første tanker over til migrering og løbende overvågning samt efterfølgende optimeringstiltag. Så kan du bruge tiden på udvikling af din forretning.
Fordele ved Azure
 • Spar up-front investeringer i dyrt serverudstyr og serversoftware
 • Spar udgifter til vedligeholdelse af hardware/server
 • Nemmere adgang til nyeste version af Microsoft software og hardware
 • Betal kun for, hvad I bruger
 • Minimering af risiko for nedbrud og sikring af hurtig genetablering, hvis uheldet er ude
 • Data er sikre i cloud med løbende og automatiske sikkerhedsopdateringer
 • Mulighed for at skalere op og ned med kort varsel
 • Hurtig udrulning af test-, udviklings- og produktionsmiljøer
 • Mindsket leverandørafhængighed
  Understøttelse af alle udviklingsframeworks

Skal vi ikke bare mødes?

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.
Book et møde med os og lad os skabe fundamentet for en tryg løsning.

Book et møde

Tilgang

Vores tilgang er samlet i overskuelige koncepter

Løsninger

Gennemtænkte løsninger til konkrete behov