Gør hverdagen lettere
for jeres IT afdeling

Hos extri:co forstår vi IT afdelingens udfordringer med at være bindeled mellem forretningen og brugernes forventninger på den ene side og hensynet til eksisterende IT systemer, sikkerhed og økonomiske rammer på den anden.

Vores konsulenter har certificeringerne i orden og masser af praktisk erfaring og solid forretningsforståelse. Vi har fokus på at levere rådgivning, systemdesign, udvikling og implementering samt drift af IT infrastrukturløsninger.

support-ikon

Assistance

Det er ressourcekrævende at skulle dække alle områder i en IT afdeling og derfor sjældent muligt. extri:co har stor erfaring i at assistere IT afdelinger på de områder, hvor det giver mening.

Vi hjælper ofte inden for disse områder:

 • 2nd level support til IT afdelingen og superbrugere
 • Office 365, Azure og SharePoint opsætning, konfiguration og udvikling
 • Onsite konsulentassistance
 • Teknisk sparring med IT afdelingen
 • Implementering og opsætning af hardware/software
drift-ikon

Drift

Uanset hvilket IT setup I har, er det vigtigt at det altid performer godt og er tilgængeligt for brugerne. extri:co hjælper dagligt en bred vifte af private og offentlige IT organisationer med at levere en stabil drift til mange tusinde brugere i Europa, Nordamerika og Asien.

Om jeres IT setup er placeret hos jer, houset eller hosted hos os eller et helt andet sted, er underordnet. Vi tager ansvar for driften og støtter op på alle fronter.

Driftsaftaler

Vi tilbyder faste aftaler, hvor vi tager ansvar for driften af hele eller dele af jeres IT infrastruktur. Overvågning, driftskontrol, opdateringer, onsite, 24/7 support, backup osv… Vi dækker hele paletten!

SharePoint driftssupport

Vi er blandt Danmarks førende specialister i SharePoint infrastruktur og understøtter i dag stabil drift til over 20.000 slutbrugere via driftsaftaler til offentlige og private IT organisationer!

Fleksibel driftssupport

Mange større IT organisationer sørger selv for driften, men har løbende behov for specialistsupport ved større ændringer. Vi kan hjælpe på alle fronter og falder det uden for vores ekspertiseområde, kender vi dem som kan hjælpe!

 “Det er yderst vigtigt at vores system fungerer 24/7. Og det gør det!”

Lise-Lotte Traumer
Corporate Administration Manager, A2SEA A/S

Ydelser-ikon

Rådgivning

Vi tilbyder kvalificeret og uvildig IT rådgivning med afsæt i din
virksomheds konkrete forretningsbehov
Strategisk IT rådgivning

IT afdelingen skal understøtte forretningens behov og sikre stabil drift og relevante forretningsservices til brugerne. Vi hjælper med alt fra afdækning af behov og rådgivning omkring IT arkitektur over til masterplans, som danner afsæt og rammer for kravspecificering og iværksættelse af strategiske IT projekter.

Teknisk rådgivning

extri:co har mange års praktisk erfaring med rådgivning indenfor IT infrastruktur og udvikling. Vi har fingeren på pulsen med de nyeste teknologier og en bred teknisk ekspertise. Står du med konkrete udfordringer, som I mangler sparring til, eller nye tiltag der skal afklares, kan vi hjælpe med velfunderet og brugbar viden.

IT løsningsrådgivning

Vi er eksperter i at rådgive omkring, hvordan man optimerer brugernes arbejdsgange mest muligt, ved brug af intelligente forretningsløsninger. extri:co tilbyder både egenudviklede forretningsløsninger via SharePoint, men rådgiver også omkring brug af 3.parts løsninger. Fokus er på forretningsbehov og derfra sammensætning af løsninger.

hosting-ikon

Hosting

Vi yder en bred vifte af hosting-ydelser hos extri:co og tilbyder både egen hosting samt cloud hosting via Microsoft Azure. Uanset hvilket setup I har eller sigter efter, kan vi hjælpe med alt fra rådgivning omkring de indledende manøvrer og kravspecificering over til implementering og afvikling af et nyt skalerbart setup.
Hosting hos extri:co

Afvikling af jeres systemer på højtydende servere i vores datacenter med 24-timers onlineadgang til data. På den måde kan I arbejde effektivt og koncentrere jer om det, I er gode til. Løsningen er desuden skalérbar, fx tilpasses antallet af softwarelicenser altid til det aktuelle antal medarbejdere.

Cloud hosting

extri:co tilbyder dedikeret rådgivning og sparring omkring hosting via Microsoft Azure og Office 365. Vores konsulenter har solid erfaring med platformene og vi kan være med fra de første tanker over til migrering og løbende overvågning samt efterfølgende optimeringstiltag.

Fordele ved hosting
 • Spar investeringer i dyrt serverudstyr og software
 • Spar på udgifter til vedligeholdelse af hardware/server
 • Altid adgang til nyeste version af Microsoft software
 • Faste kendte månedlige omkostninger
 • Minimering af risiko for nedbrud og sikring af hurtig genetablering hvis uheldet er ude
 • Mulighed for at skalere op og ned med kort varsel

Skal vi ikke bare mødes?

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.
Book et møde med os og lad os skabe fundamentet for en tryg løsning.

Book et møde

Tilgang

Vores tilgang er samlet i overskuelige koncepter

Løsninger

Gennemtænkte løsninger til konkrete behov