Maskinhandler Indkøbsringen binder huset bedre sammen med telefoni fra Flexfone

“Med Flexfone har extri:co gjort intern og ekstern kommunikation langt mere enkel og overskuelig – også når medarbejderne arbejder hjemmefra.”

Alfred Korsgaard, direktions- og IT-support, Maskinhandler Indkøbsringen (MI)

Baggrund:

Tiden var løbet fra den eksisterende telefonløsning, som både manglede funktionaliteter og fleksibilitet – blandt andet i forhold til den stigende udbredelse af hjemmearbejdspladser. Eksempelvis kunne medarbejderne ikke viderestille opkald hjemmefra, når de benyttede egne mobiltelefoner.

Ønsket var derfor en tidssvarende løsning, der var nem at bruge for virksomhedens ca. 35 medarbejdere. De skulle samtidig have muligheden for problemfrit at veksle mellem at arbejde hjemme eller på firmaadressen – uden at det ville påvirke kommunikationen mellem kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Løsning:

Valget faldt på en Flexfone telefoniløsning, hvor extri:co kombinerer IP-telefoni med et browserbaseret og grafisk overskueligt omstillingsbord.

Når man sidder ved sin computer – på kontoret eller hjemme – tilkobles et headset, så kommunikationen foregår via softphone. Når medarbejderen benytter sin mobiltelefon, sikrer Flexfone-appen, at det er nemt at skifte profil – fx om man er ledig eller optaget. Appen gør det også let at viderestille opkald, så kunderne altid får den bedste oplevelse.

Introduktion og undervisning i brug af løsningen blev gennemført af extri:co på en enkelt dag, hvor medarbejderne deltog i hold på ti personer.

Udbytte:

Med den nye Flexfone-løsning har Maskinhandler Indkøbsringen fået smidig, moderne og brugervenlig telefoni til en konkurrencedygtig pris.

Medarbejderne har samtidig fået et langt bedre overblik i kraft af en fælles kontaktbog og onlinekalender styret af profiler som Fri, På arbejde og I møde.

Løsningen tilbyder funktioner som hovednummer, velkomsthilsen, tastemenuer, ringeprofiler, køer, omstilling, viderestilling m.m.

Om Maskinhandler Indkøbsringen (MI)

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har eksisteret siden 1963 som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforretninger. I dag er MI et aktieselskab, som handler både med private og firmaer via de lokale MI forhandlere. MI har hovedkontor og centrallager i Vejle og beskæftiger ca. 35 medarbejdere. I Vejle er den 1.200 kvm. store udstilling åbent året rundt.

Ydelser
Kontakt

Daniel Mordue Olsen
Email: dmo@extrico.dk
Tlf: 22 10 39 60