REMA 1000 går ikke på kompromis med IT-sikkerheden

“Det har for brugerne generelt været en god oplevelse med aktivering af de nye sikkerheds-features. Vi har haft meget få problemer under implementeringen. extri:co er gode til at få tingene løst, og har gjort det nemt for IT-afdelingen at tage de nye tiltag til sig.”

Ronni Poulsen, IT-Driftsansvarlig, REMA 1000

Baggrund:

Hos REMA 1000 har man investeret i Microsoft 365 E5 Security licenser, og har derfor et stort ønske om at udnytte de stærke værktøjer heri for at opnå større “value for money”.

Samtidig er flere kommende løsninger baseret på platformen, hvilket stiller krav til et “sikkert fundament”.

Fokus er derfor i første omgang på sikkerheds- og compliance-området, hvor udfordringen har været at finde frem til de rette tiltag, og den rette proces.

Løsning:

I tæt samarbejde med extri:co, har IT-afdelingen løbende identificeret relevante sikkerhedstiltag via Microsofts Secure Score og implementeret disse.

extri:co har både fungeret i en rådgivende funktion og løst konkrete problemstillinger onsite.

Hos REMA 1000 sætter man især pris på, at processen er forløbet smertefrit på grund af god planlægning og opfølgning fra begge parter, så IT-afdelingen har formået at opnå sine mål i en travl hverdag, hvor den normale drift fylder meget.

Udbytte:

REMA 1000 får løbende udbytte af extri:co’s ekspertviden inden for Office 365, hvilket bl.a. har givet IT-sikkerheden et stort løft.

Samtidig er IT-afdelingen i dag bedre i stand til at håndtere de sikkerhedstrusler, der konstant er på spil i den digitale verden.

Derfor er der i samarbejdet meget fokus på, at REMA 1000 opnår forøget sikkerhed og værdi af deres Microsoft 365 licenser i takt med udviklingen i trusselsbilledet.

Om REMA 1000

Den kendte fødevarekæde REMA 1000, udspringer fra den norske Reitangruppen, som blandt andet også ejer Uno-X samt franchise rettighederne til 7-Eleven i Norden. I Danmark findes der mere en 350 REMA 1000 franchise butikker, med mere end 15.000 ansatte.

Ydelser
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38