RePoint Signature: en nem og hurtig måde at sikre ensartede e-mail signaturer på tværs af organisationen.

Design

Design virksomhedens e-mail signaturer nemt og hurtigt. Vælg hvilke personer der skal have signaturen. Upload billeder og hent brugeroplysninger fra Office 365. Sæt skrifttype, farve, opsætning og evt. ansvarsfraskrivelse.

Signaturen lægges automatisk i Office 365 Outlook og kan nemt importeres i e-mail klienter og mobile enheder.

RePoint Campaigns

Med marketingmodulet, som add-on får virksomheden mulighed for at vedhæfte bannere nemt og hurtigt.

På administrations-portalen kan der uploades billede, udvælges personer og perioden for kampagnen. Alle e-mails der sendes bliver stemplet med bannerbilledet. Enkelt og nemt!

Få det bedste fra Microsoft cloud services

RePoint Signature er en 100% cloud baseret løsning, der benyttes funktioner fra SharePoint Online, Exchange Online og Azure Functions, for at sikre en stabil og fremtidssikret løsning.

Løbende opdateriner

RePoint Signature håndteres månedsvis, som et løbende opdateringsabonnement, hvor du er sikret løbende udvidelser af funktionalitet samt tilpasning til ændringer i Microsofts cloud services.

Pris

RePoint Signature er prissat ud fra en trappemodel, som tager afsæt i antallet af brugere i virksomheden. Det er muligt at tilkøbe Campaigns modulet fra starten eller vente til senere. Prisen er den samme.

*Prisen afregnes kvartalsvis forud.

Hvorfor skal du vælge Repoint Signature?

RePoint Signature udnytter nogle af de stærkeste værktøjer i Office 365 og Azure til at eksekvere en stabil og effektiv mailsignering, så det er nemt, hurtigt og kosteffektivt, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet!

Book en demo

Få en gratis prøveperiode på 30 dage og oplev dine fordele ved RePoint Signature.
Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig omkring bookning af en demo.

Vi kommer gerne ud til en snak omkring Office 365, og hvad RePoint Signature kan gøre for netop din virksomhed.