Shoe-d-vision har fået leveret en Office 365 baseret SharePoint intranet løsning, som omfatter RePoint moduler til design, nyhedsformidling og medarbejderoversigter

” Vi har valgt at samarbejde med extri:co, som vi ser som en meget kompetent leverandør af SharePoint løsninger. I vores samarbejde har vi oplevet dem som meget løsningsorienterede, og vores samarbejdstone er meget fri, hvor en spade er en spade.”

Asger Simonsen, IT-Manager Shoe-d-vision

Baggrund:

Shoe-d-vision havde en ældre statisk intranetløsning, hvor det ikke var muligt at interagere direkte med de mange ejerskaber og butiksansatte på tværs af Skoringen og Zjoos i Danmark og Norge.

Løsning:

Med afsæt i Office 365 og RePoint moduler til avanceret rettighedsstyring, nyheder, social media integration og surveys blev der etableret en ny samlet løsning til hele organisationen.

Udbytte:

Den nye portal er med til at understøtte Shoe-d-visions ambition om at skabe en stærk sælgerkultur blandt de butiksansatte ved at sikre videndeling på tværs af kædekontor, ejerskaber, lande, kæder og butiksansatte.

Om Shoe-d-vision

Shoe-d-vision har 220 butikker fordelt på Danmark og Norge og et salg på ca. 2,8 mio. par sko årligt. Kæden består af både, en fælles indkøbsforening, butikker og ejerskaber, som samlet udgør mere end 2.000 medarbejdere.

Ydelser
Løsninger
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38