Med en opgradering af IT udstyr og forbedring af samlet infrastruktur er Roslev Trælasthandel A/S klar til nutidens IT udfordringer

” Vi synes extri:co gør det godt”

René Laursen, Økonomidirektør, Roslev Trælasthandel A/S

Baggrund:

Hos Roslev Trælashandel A/S trængte man til at få et gevaldig løft af infrastruktur og hardware for at kunne effektivisere arbejdsprocesserne.

Løsning:

Med extri:co’s hjælp er det lykkedes at bringe Roslev Trælasthandel A/S up-to-date, både med IT udstyr og infrastruktur. extri:co fungerer som en udvidet del af IT afdelingen og yder dagligt support på IT driften både onsite og med telefon support.

Udbytte:

For Roslev Trælasthandel A/S har deres IT løft betydet langt bedre performance af deres IT systemer, og muligheden for at arbejde mere effektivt både internt, men også eksternt med VPN (hjemmearbejdsplads).

Om XL-BYG Roslev

Roslev Trælasthandel A/S er en af Danmarks største privatejede leverandører af byggematerialer. Familiefirmaet er stærkt forankret i det Midt- og Vestjyske og beskæftiger 175 medarbejdere. Roslev trælasthandel A/S er medlem af indkøbsforeningen for selvstændige tømmerhandlere, og dermed medlem af den frivillige markedsføringskæde XL-BYG.

Ydelser
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38