Med en opgradering af IT udstyr og forbedring af den samlede infrastruktur er Roslev Trælasthandel A/S klar til nutidens IT udfordringer

” extri:co leverer en stor pulje af kompetencer og know-how, som vi ikke ville kunne dække internt med en IT-afdeling passende til vores størrelse. Vi oplever, at extri:co er yderst proaktive og sørger for, at vores IT miljø altid er up-to-date”

René Laursen, Økonomidirektør, Roslev Trælasthandel A/S

Baggrund:

Hos Roslev Trælasthandel A/S har man valgt at udlicitere alt IT til extri:co. I løbet af de sidste 6 år har extri:co hjulpet med at give IT infrastrukturen et gevaldigt løft samt sørget for, at forældet hardware er blevet udskiftet.

Derudover løser extri:co en række opgaver for virksomheden, hvilket inkluderer: driftsupport, backup, sikkerhed, kontrol af servere, overvågning, brugersupport osv.

Løsning:

Med extri:co’s hjælp er det lykkedes at bringe Roslev Trælasthandel A/S up-to-date, både hvad angår IT udstyr og infrastruktur.

extri:co fungerer i dag som en ekstern IT-afdeling og yder daglig support på IT driften både onsite og telefonisk.

Med extri:co’s viden om nye løsninger og teknologier, sikrer Roslev Trælasthandel A/S, at virksomheden konstant følger med udviklingen.

Udbytte:

For Roslev Trælasthandel A/S har deres IT løft betydet, at de nu oplever langt bedre performance på deres IT systemer og samtidig har optimeret arbejdet både internt og eksternt via VPN (hjemmearbejdsplads).

Roslev Trælasthandel A/S ser et stort plus i at bruge extri:co som IT-afdeling. Der er mange kompetencer og et stort know-how i spil, som ellers ville have krævet en stor intern IT-afdeling, for at opnår samme resultat.

Om XL-BYG Roslev

Roslev Trælasthandel A/S er en af Danmarks største privatejede leverandører af byggematerialer. Familiefirmaet er stærkt forankret i det Midt- og Vestjyske og beskæftiger 175 medarbejdere. Roslev Trælasthandel A/S er medlem af indkøbsforeningen for selvstændige tømmerhandlere, og dermed medlem af den frivillige markedsføringskæde XL-BYG.

Ydelser
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38