Med udvikling af kundespecifikke løsninger, har Beirholms Væverier opnået mere effektivt samarbejde med interessenter og optimering af processer

” Vi ser store muligheder med Microsofts cloud teknologier og går gerne forrest ift. at tage disse i anvendelse. For os er det vigtigt med en IT-samarbejdspartner, der er opdateret med den nyeste viden og som kender os godt. Vi er på forkant med den digitale værktøjskasse og kan derfor opfylde særlige behov ved vores kunder og medarbejdere. Vi oplever, at extri:co er foran på viden og har de svar, vi ikke selv har. Vi er i trygge hænder hos extri:co”

Troels Vesterled, IT Manager, Beirholm

Baggrund:

Hos Beirholms Væverier ønsker man at digitalisere flest muligt processer. Det gøres ofte med værktøjer i Office 365, Power Platform og Azure.

Erfaringen viser dog også at standardløsninger ikke altid fungerer optimalt eller mangler nogle features, som er vigtige for forretningen.

IT-værktøjerne skal fungere optimalt for medarbejderne – ellers bliver systemerne ikke brugt.

Derfor har Beirholms Væverier behov for en IT-leverandør med stor indsigt i platformen og som samtidigt kan levere gennemtænkte specialtilpasninger, når standarden ikke slår til.

Løsninger:

extri:co har leveret en række specialudviklede værktøjer, inden for videndeling, dokumenthåndtering, processtyring, CRM, lagerautomatstyring og portaler til kunder, leverandører og producenter.

Eksempelvis har Beirholms Væverier valgt at få specialudviklet en CRM-løsning fra extri:co. Løsningen bygger bredt på Office 365 platformen og særligt SharePoint. En række services fra Office 365 er integreret med CRM-løsningen og det er lykkedes, at få en rigtig god forankring ved medarbejderne og ift. virksomhedens salgsprocesser. Ikke mindst grundet de kundetilpasninger der er udviklet oven på standardplatformen.

For at nå frem til funktionelle og brugervenlige løsninger, afholdes løbende workshops for at skabe match mellem krav og muligheder, hvorefter løsningerne udvikles.

Udbytte:

Med de specialudviklede løsninger fra extri:co, har Beirholms Væverier opnået et tættere og mere værdiskabende samarbejde med deres kunder, leverandører og producenter – og ikke mindst effektive løsninger til medarbejderne.

Rådgivningen fra extri:co hjælper Beirholms Væverier til at udnytte de digitale værktøjer fra Office 365 og Azure, der giver mening for dem.

I dag står extri:co for en stor del af videreudviklingen i forhold til de nye forretningsløsninger. Dette i tæt samarbejde og efter Beirholms Væveriers specifikke ønsker og behov.

Om Beirholms Væverier

Beirholms Væverier har eksisteret siden 1870, og drives i dag af 5. generation fra Beirholm-familien. Virksomheden har specialiseret sig indenfor tekstilindustrien, med produkter så som duge, servietter, sengetøj og håndklæder. Kunderne er leasingvaskerier i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Østrig, Italien og England.

Ydelser
Løsninger
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38