Med løsninger udviklet til Beirholms specifikke behov, har virksomheden oplevet bedre kontakt til deres interessenter, samt en optimering af kerneprocesser.

” Vi synes extri:co gør det godt”

Troels Vesterled, IT Manager, Beirholm

Baggrund:

Hos Beirholm har man i høj grad erfaret at standard løsninger ikke altid fungerer optimalt, for hvis medarbejderene ikke kan se fidusen, bliver systemerne ikke brugt. Eksempelvis er flere standard CRM-systemer blevet indført hos Beirholm, men først med den specialudviklede løsning fra extri:co, lykkedes det at få medarbejderne med ombord.

Løsning:

extri:co har leveret en række specialudviklede værktøjer til Beirholm, inden for vidensdeling, dokumenthåndtering, processtyring, CRM, lagerstyring, kundeportal, leverandørportal og producentportal. For at nå frem til løsningsdesigns, har extri:co afholdt workshops med Beirholm og fundet frem til kravsspecifikationer. Efterfølgende er løsningerne blevet udviklet, og i dag står extri:co for vedligehold og videreudvikling af nye funktionaliteter efter Beirholms ønsker.

Udbytte:

Med de specialudviklede løsninger fra extri:co, har Beirholm opnået et langt tættere og mere værdiskabende samarbejde med deres kunder, leverandører og producenter. Udover dette, er det kommet styr på kerneprocesserne, hvilket styrker produktiviteten og samarbejdet i virksomheden.

Om Beirholm

Beirholms væverier har eksisteret siden 1870, og drives i dag af 5. generation fra Beirholm familien. Virksomheden har specialiseret sig inden for tekstilindustrien, med produkter så som duge, servietter, sengetøj og håndklæder. Kunderne er leasingvaskerier i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Østrig, Italien og England.

Ydelser
Løsninger
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38