Med udvikling af kundespecifikke løsninger, har Beirholm oplevet bedre samarbejde med interessenter og optimering af kerneprocesser.

” Vi kan godt lide at være first movers, så for os er det vigtigt med en partner der har den nyeste viden og som kender os, så de kan være på forkant og opfylde vores unikke behov. Vi oplever, at extri:co er foran og har de svar vi ikke selv har. Derfor føler vi at vi er i helt trygge hænder.”

Troels Vesterled, IT Manager, Beirholm

Baggrund:

Hos Beirholm har man i høj grad erfaret at standardløsninger ikke altid fungerer optimalt, for hvis medarbejderene ikke kan se fidusen, bliver systemerne ikke brugt.

Eksempelvis er flere standard CRM-systemer forsøgt indført hos Beirholm, men først med en specialudviklet løsning fra extri:co, lykkedes det at få medarbejderne med ombord.

Løsninger:

extri:co har leveret en række specialudviklede værktøjer, inden for videndeling, dokumenthåndtering, processtyring, CRM, lagerstyring og portaler til kunder, leverandører og producenter.

For at nå frem til funktionelle løsninger, afholdes løbende workshops for at skabe match mellem krav og muligheder, hvorefter løsningerne udvikles. I dag står extri:co for en stor del af videreudvikling i forhold til nye forretningsløsninger efter Beirholms specifikke ønsker.

Udbytte:

Med de specialudviklede løsninger fra extri:co, har Beirholm opnået et langt tættere og mere værdiskabende samarbejde med deres kunder, leverandører og producenter.

Udover dette, er det kommet styr på kerneprocesserne, hvilket styrker produktiviteten og samarbejdet i virksomheden.

Rådgivningen fra extri:co hjælper Beirholm til at udnytte de værktøjer fra Office 365 der giver mening for lige præcis dem.

Om Beirholm

Beirholms væverier har eksisteret siden 1870, og drives i dag af 5. generation fra Beirholm-familien. Virksomheden har specialiseret sig indenfor tekstilindustrien, med produkter så som duge, servietter, sengetøj og håndklæder. Kunderne er leasingvaskerier i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Østrig, Italien og England.

Ydelser
Løsninger
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38