REMA 1000 højner intern kommunikation og samarbejde med nyt SharePoint Online intranet

“extri:co har gjort det virkelig nemt og overskueligt at skifte til SharePoint Online. De er fænomenale til, at sætte sig ind i organisationen og hele strukturen bag, hvilket gør at brugerne i sidste ende bliver mødt af en brugervenlig og gennemført oplevelse.”

Stine Mørch, HR – Intern kommunikation, rekruttering & E-learning, REMA 1000

Baggrund:

Med mere end 8 år på bagen var REMA 1000’s gamle intranet modent til en udskiftning over imod en mere tidssvarende løsning.

Som led i et overordnet ønske om at konsolidere flest muligt af virksomhedens kommunikations- og samarbejdsapplikationer i Microsoft 365, blev det besluttet at erstatte det gamle serverbaserede SharePoint intranet med et nyt baseret på SharePoint Online. 

Dette med fokus på at holde den nye løsning mest muligt op ad den standardfunktionalitet, som medfølger i platformen.

Løsning:

Efter en indledende analysefase af det gamle intranet, blev der sammen med HR- og IT-afdelingen planlagt et leveranceforløb, som indebar et tæt samarbejde med extri:co. 

Det nye SharePoint intranet er baseret på Modern UI og er rettet imod alle 1.200 ansatte på hovedkontoret samt nøglepersonale i de 350 danske butikker.  

Af væsentlig funktionalitet er der med integration mellem NAV og SharePoint sikret automatisk, målrettet og struktureret distribution af kritiske dokumenter ud til alle købmændene og for styring af relevans i kommunikationen, er der oprettet segmenteret nyhedsformidling. 

Udbytte:

Med det nye intranet har REMA 1000 opnået en lang række fordele. Først og fremmest er det blevet nemmere for brugerne at tilgå SharePoint, uanset hvor man er og hvilke enheder man benytter. 

For HR-afdelingen opleves især en bedre redaktøroplevelse og nemmere mulighed for selv at opbygge nyt indhold og arbejdsområder. 

For IT-afdelingen har især det at få driftsansvaret for den gamle SharePoint server væk, samt en bedre udnyttelse af licenserne til Microsoft 365 fyldt meget. Ligeledes er samspillet på tværs af Microsoft 365, bl.a. Teams blevet væsentligt forbedret og dermed fundamentet for løbende udvidelser. 

Om REMA 1000

Den kendte fødevarekæde REMA 1000, udspringer fra den norske Reitangruppen, som blandt andet også ejer Uno-X samt franchise rettighederne til 7-Eleven i Norden. I Danmark findes der mere en 350 REMA 1000 franchise butikker, med mere end 15.000 ansatte.

Ydelser
Løsninger
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38