Hos HydraSpecma er der kommet styr på IT-infrastrukturen efter udskilning fra den tidligere IT outsourcingpartner

“extri:co er ekstremt gode til at følge op på opgaver, og de er til at regne med. Vi kan overdrage hele projekter til dem og stole på, at de kommer med en god løsning til os. Vi har faste konsulenter fra extri:co, som vi samarbejder med og vi sætter stor pris på deres kendskab til vores virksomhed. Konsulenterne er en fuldt integreret del af vores IT-afdeling de dage de er her”

Lasse Tastesen, System Administrator, HydraSpecma

Baggrund:

I 2015 valgte HydraSpecma at trække IT hjem fra deres outsourcing partner gennem mange år og stod overfor en kæmpe udfordring med at skulle opbygge en selvstændig IT-infrastruktur.

Derudover har HydraSpecma i 2016 opkøbt den svenske virksomhed Specma, hvilket igen gav IT-udfordringer, hvor dele af IT-infrastrukturen løbende skulle sammenlægges.

Løsning:

extri:co har været en konstant støtte for HydraSpecma i de sidste 5 år, hvor fokus har været på opbygning af selvstændig IT-infrastruktur, opgradering af servere, domænemigrering mm.

På samarbejdsområdet har extri:co også supporteret med løsninger til kommunikation, dokument- og projekthåndtering samt med nye teknologier fra Office 365 så som Power Apps og Power Automate.

Her har extri:co blandt andet udviklet et help desk system i samarbejde med IT-afdelingen.

Udbytte:

I en omskiftelig periode med mange forandringer, har HydraSpecma nydt godt af den støtte og viden extri:co har kunne bidrage med.

Det betyder at HydraSpecma i dag har godt styr på IT-sikkerheden, og er fuldt ud up-to-date i forhold til udviklingen.

I takt med, der er kommet styr på de mange infrastruktur-udfordringer, er der blevet tid til at fokusere mere på at bruge IT til at styrke produktiviteten i virksomheden.

Om HydraSpecma

HydraSpecma, med hovedsæde i Skjern, beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan, og er Skandinaviens førende hydraulikpartner til industrien. Virksomheden giver kunderne unik teknisk rådgivning, hurtig levering og tilbyder markedets bredeste produktsortiment til hydraulikmarkedet indenfor vind, kørende og stationær materiel samt industri & eftermarked.

Ydelser
Løsninger
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38