Hos HydraSpecma er der kommet styr på IT-infrastrukturen efter udskilning fra moderselskab

” Vi synes extri:co gør det godt”

Lasse Tastesen, Title, Hydra-Specma

Baggrund:

I 2015 blev Hydra Grene frasolgt virksomheden Grene (nu Kramp), og stod overfor en kæmpe udfordring med at skulle opbygge en selvstændig IT-infrastruktur. Derudover har Hydra Grene i 2016 opkøbt den svenske virksomhed Specma, hvilket igen gav IT-udfordringer.

Løsning:

extri:co har været en konstant støtte for HydraSpecma i de sidste 5 år, hvor fokus har været på opbygning af selvstændig IT-infrastruktur, opgradering af serverinfrastruktur mm. På samarbejdsområdet har extri:co også supporteret med løsninger til dokument- og projekthåndtering, kommunikation og med nye teknologier fra Office 365 så som Power Apps og Power Automate. Her har extri:co blandt andet udviklet et help desk system til IT-afdelingen.

Udbytte:

I en turbolent tid med mange forandringer, har HydraSpecma nydt godt af den støtte og viden extri:co har kunne bidrage med. Det betyder at HydraSpecma i dag har godt styr på IT-sikkerheden, og er fuldt ud up-to-date i forhold til udviklingen. Efterhånden som der er kommet mere og mere styr på de basale infrastruktur udfordringer, har der været luft til at kigge mere på at styrke produktiviteten i virksomheden.

Om HydraSpecma

HydraSpecma med hovedsæde i Skjern, beskæftiger ca. 1000 medarbejdere på verdensplan, og er skandinaviens førende hydraulikpartner til industrien.  Virksomheden er specialiseret i hydraulik både til den generelle industri, vindmølle industrien og offshore industrien.

Ydelser
Løsninger
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38