REMA 1000 går ikke på kompromis med IT-sikkerheden

” Vi oplever en utrolig stor brugertilfredshed i vores IT-projekt med extri:co. Vi har haft bemærkelsesværdigt få problemer, og det kan vi i høj grad takke extri:co’s dygtige konsulenter for. extri:co er gode til at få tingene løst, og har gjort det nemt for os, som IT-afdeling at tage de nye tiltag til os.”

Ronni Poulsen, IT-Driftsansvarlig, REMA 1000

Baggrund:

Hos REMA 1000 har man investeret i Microsoft 365 E5 Security licenser, og har derfor et stort ønske om at udnytte de stærke værktøjer heri for at opnå større “value for money”.

Fokus er derfor i første omgang på sikkerheds- og compliance-området, hvor udfordringen har været at finde frem til de rette tiltag, og den rette proces.

Løsning:

I tæt samarbejde med extri:co’s konsulenter, har REMA 1000 arbejdet effektivt på at få styr på sikkerhed og compliance. extri:co har primært fungeret i en rådgivende funktion, men har også løst konkrete problemstillinger onsite.

Hos REMA 1000 sætter man især pris på, at processen er forløbet smertefrit på grund af god planlægning og opfølgning fra begge parter, så IT-afdelingen har formået at opnå sine målsætninger.

Udbytte:

REMA 1000 opnår løbende udbytte af extri:co’s ekspertviden, hvilket har givet deres IT-sikkerhed et stort løft. IT-afdelingen er i dag fuldt ud i stand til at håndtere de løbende sikkerhedstrusler, der konstant er på spil i den digitale verden.

Samtidig er REMA 1000 bedre stillet for at få forøget værdi af deres Microsoft 365 licenser.

Om REMA 1000

Den kendte fødevarekæde REMA 1000, udspringer fra den norske Reitangruppen, som blandt andet også ejer 7-eleven og Uno-X. I Danmark findes der mere en 320 REMA 1000 franchise butikker, med mere end 15.000 ansatte.

Ydelser
Moduler
Kontakt
Dennis-Svarre-Laursen-Key-Account-Manager

Dennis Svarre Laursen
Email: dsl@extrico.dk
Tlf: 28 43 27 38