Vi tænker i helheder – detalje for detalje, skridt for skridt

Hos extri:co er knowhow vores vigtigste ressource. Vi er specialister i skræddersyede løsninger inden for blandt andet IT-infrastruktur, cloud-løsninger via Azure, Power Platform, Office 365 og SharePoint.

Med extri:co får du en Microsoft-partner, der kan navigere i hele spændet, fra kælder til cloud. Vi har fokus på jeres forretningsbehov og leverer mere end blot IT-drift – vi tænker i IT-fremdrift.

Nedenstående figur viser Microsofts cloud-hierarki, der samtidig illustrerer vores tankegang.

Længere nede kan du læse mere om vejen til skyen med extri:co’s Cloud Roadmap.

Book et indledende online møde her
Software as a service
SharePoint
OneDrive
PowerApps
Teams
Power BI
Intune
RePoint Services
Platform as a service
Azure SQL
Azure Functions
Logic apps
Azure Active Directory
Azure App services
Infrastructure as a service
Azure Network
Azure Storage
Azure Virtual Machines
Azure SQL Server

Cloud Roadmap – vejen videre

Fremtidens IT ligger i skyen, og hos extri:co kan vi hjælpe dig hele vejen – fra kælder til cloud. Det første skridt fremad er i virkeligheden at stoppe op og kigge nærmere på det nuværende setup.

Derfor har vi udviklet Cloud Roadmap, hvor vi på workshops gennemgår hele jeres infrastruktur overordnet. Desuden foretager vi udlæsninger af jeres servermiljø og indhenter oplysninger fra Microsoft om jeres licenser, så vi kan sammensætte en optimal licensstruktur og eventuelt spare penge.

Vi kigger på: Netværk og sikkerhed, overblik over alle applikationer, servere og backup, brugertyper, enheder og adgang samt licenser.

Vi definerer derefter et Cloud Roadmap, der omfatter vores anbefalinger til relevante Office 365 og Azure services i en hybrid overgang fra det, vi kalder klassisk IT til moderne IT.

Med et Cloud Roadmap i hånden kan du begynde rejsen – vi følger dig gerne sikkert på vej.

Analyse af jeres setup

Analyse og udlæsning af on-prem setup (VM, netværk, applikationer m.m.). Beregning af omkostninger for afvikling i en kombination af Office 365 og Azure.

Struktur af cloud-services

Analyse af on-prem workloads og anbefalinger for relevante cloud-services til erstatning i IaaS, PaaS, SaaS samt efterfølgende afvikling af on-prem workloads.

Rapport med anbefalinger

Vi udarbejder en rapport med anbefalinger, herunder migreringsplan opdelt i teknisk adskilte batches (afhængigheder mellem netværk og servere og applikationer).

Skal vi ikke bare mødes?

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.
Book et møde med os og lad os skabe fundamentet for en tryg løsning.

Book et møde

Løsninger

Gennemtænkte løsninger til konkrete behov

Ydelser

IT afdelingens kompetente sparringspartner