Styrk dine medarbejderes produktivitet med vores RePoint moduler

Hos extri:co har vi udarbejdet en række moduler som du kan knytte til dit SharePoint eller Office 365 miljø. Med vores moduler tilføjer du stærke værktøjer til dit miljø uden at skulle re-programmere.

Herunder kan du læse mere om de enkelte moduler, og blive klogere på hvad de kan hjælpe dig med.

Book et online møde med os!
RePoint Panorama

En brugervenlig søgefunktion med indbygget navigation, der giver et godt overblik over virksomhedens arbejdsområder i Office 365.

RePoint Project

En komplet projektstyringsløsning. RePoint Project gør det nemt og overskueligt at arbejde struktureret med projekter i SharePoint og Office 365.

RePoint Template Center

Med RePoint Template Center opnår virksomheden central styring af alle skabeloner, mens brugerne kun skal fokusere på at tilgå de opdaterede skabeloner i deres arbejdsområder.

RePoint Organizer

Med RePoint Organizer kan du let og enkelt arkivere filer eller e-mails fra Outlook til Office 365 , via søgning eller navigation i mappestruktur.

Signaturløsning

Design virksomhedens e-mail signaturer nemt og hurtigt. Vælg hvilke personer der skal have signaturen, upload billeder og hent brugeroplysninger fra Office 365, sæt skrifttype, farve, opsætning og evt. ansvarsfraskrivelse.

RePoint Infoscreen

Vis information fra SharePoint på jeres info skærme. RePoint InfoScreen består af konfigurerbare sider, der kører i loop, med opdateret information fra lister, biblioteker og sider.

RePoint Insights

RePoint Insights henter data fra de forskellige services i Office 365, hvor man som virksomhed er mest udsat, og viser de konkrete problemstillinger sammen med anbefalinger for at adressere disse.

RePoint Anniversaries

Med RePoint Anniversaries, kan du let og enkelt vise på dit intranet, hvem der har fødselsdag, jubilæer og meget mere.

Møderumsskærme

Med vores møderumsskærme får du markedets bedste og mest brugervenlige løsninger. En møderumsskærm giver et nemt og hurtigt overblik over, hvilke møderum, der er ledige, og er oplagte hos større virksomheder.

Infoskærme

Med en infoskærm kan du nemt og hurtigt informere medarbejdere i hele organisationen eller byde gæster velkommen. Med Euroscreen InfoTV får du intelligente infoskærme til både større og mindre virksomheder. Du kan helt gratis oprette en konto og designe din egen infoskærm, nemt og hurtigt.

Besøgsregistrering

Med Check-in skærme får du en professionel service og velkomst til dine gæster. Med et nemt og intuitivt system kan gæster og besøgende nemt registrere sin ankomst.

Skal vi ikke bare mødes?

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.
Book et møde med os og lad os skabe fundamentet for en tryg løsning.

Book et møde

Tilgang

Vores tilgang er samlet i overskuelige koncepter

Løsninger

Gennemtænkte løsninger til konkrete behov