Gratis Microsoft Ignite-seminar fredag 9. november hos extri:co

By 11. oktober 2018 Uncategorized @da
Kom til gratis seminar fredag 9. november i Herning og få de nyeste indsigter og værktøjer fra dette års Microsoft Ignite – to af extri:co’s SharePoint-specialister var i Orlando og beretter derfra.

Vores SharePoint-konsulenter Jens Ø. Kattenhøj og Anders Looft deltog i årets Microsoft Ignite-konference i Orlando.

Kom til vores gratis seminar fredag 9. november og hør blandt andet om, hvordan Microsoft har fokus på mulighederne i cloud computing, machine learning, kunstig intelligens og kognitive services.

Jens og Anders oplevede også, hvordan SharePoint server 2019 har fået et markant løft, brugerfladen er blevet gennemgribende moderniseret og etablering af hybride funktioner er gjort mere tilgængelig.

Microsoft Ignite-seminar

Gratis!

Cloud computing har været det gennemgående tema på Ignite 2018. Microsoft øjner, med rette, alle de muligheder, der ligger i skyen og vil det kommende år have fokus på dette.

Microsoft leverer fortsat til kunder, der ønsker at anvende egne servere eller private cloud, men det vil ske med et cloud-first mindset.

Machine learning, kunstig intelligens og kognitive services har ligeledes stor bevågenhed og bliver i stigende grad tilgængeligt på alle de platforme vi allerede kender i dag.

For extri:co’s to SharePoint-konsulenters vedkommende har lanceringen af SharePoint Server 2019 (preview) og det enorme potentiale i hele Power platformen været mest interessant, beretter de.

SharePoint server 2019 har fået et markant løft, brugerfladen er blevet gennemgribende moderniseret, og etablering af hybride funktioner er gjort mere tilgængelig.

Der er stor værdi at hente ved at opgradere til SharePoint 2019, hvis man ønsker en bedre og hurtigere brugergrænseflade, eller hvis man ønsker et hybridt miljø, hvor SharePoint Online og SharePoint on premises i højere grad smelter sammen. Der bliver desuden en tættere integration med Flow og PowerApps. SharePoint 2019 (GA) forventes udgivet i oktober 2018.

Power platformen, som er en ny fællesbetegnelse for Flow, PowerApps og Power BI, kommer til at få stor fokus fremadrettet. Muligheden for at skabe forretningsapplikationer, der forbinder eksisterende systemer og kan anvendes på mobile enheder, helt uden at anvende kode, er en stor gevinst for alle virksomheder, der ønsker dynamisk og effektivt at kunne levere værdi til forretningen. Integrationen imellem de 3 produkter er enestående, og potentialet for hvad der kan opnås med platformen er enormt.

Tid og sted

Fredag 9. november kl. 8.30-12.00 hos Herning Golfklub, Golfvej 24, 7400 Herning.

Kontakt os for nærmere info og tilmelding

Gratis Microsoft Ignite-seminar