Seminar: Inspiration fra årets virtuelle Ignite-konference

By 12. oktober 2020 Uncategorized @da

Tre af extri:co’s konsulenter delte ud af input og inspiration fra dette års Microsoft Ignite – det skete fredag 9. oktober 2020 på et extri:co-seminar i Herning.

Microsoft Ignite-konferencen 2020 var i år ændret til et virtuelt arrangement med indlæg og sessioner fra hele verden, som tre af extri:co’s konsulenter fulgte – helt bogstaveligt – dag og nat fra et sommerhus. Fredag 9. oktober præsenterede de så nyheder og kom med inspiration for et corona-begrænset antal deltagere på et seminar i Herning.

Jesper M. Christensen, Hybrid Cloud Architect, viste, hvordan samarbejde på kryds og tværs af organisationen – og landegrænser – har fået nye dimensioner og relevans efter forårets massive nedlukninger pga. coronavirus. Jesper gennemgik, hvordan Teams og SharePoint både kan lette og løfte opgaverne.

Martin Christensen, Infrastructure Consultant, behandlede emnerne digital robusthed, sikkerhed og administration. Meget apropos Martins indlæg om sikkerhed var forsvarsministeren blot to dage senere på landsdækkende tv for endnu en gang at advare om trusler fra cyberangreb, især ransomware. Så tag fat i Martin – for en sikkerheds skyld.

Jens Øgendahl Kattenhøj, SharePoint Developer, gennemgik produktivitet og forretningsløsninger, hvor bl.a. Microsoft Power Platform med sin low-code tilgang åbner for endnu flere muligheder og løsninger.

Genopfrisk indlæggene – bestil powerpoints fra seminaret her.

Book en workshop

Send en mail, hvis du vil kontaktes om en teknisk workshop med gennemgang af nyhederne fra Ignite.

Her bliver der gået i dybden med de bagvedliggende tjenester, og man får ”hands on” mulighed for at arbejde med det i praksis.

Notér venligst i mailen, hvilken/hvilke af disse tre emner det skal være:

1) Det intelligente samarbejde med Teams og SharePoint (Jesper M. Christensen)
2) Sikkerhed og identitetshåndtering (Martin M. Christensen)
3) Produktivitet og forretningsløsninger (Jens Øgendahl Kattenhøj)

Book en workshop.