Skyen blev gjort jordnær

By 18. september 2018 Uncategorized @da
Fremmødet var stort, da extri:co forrige fredag afholdt seminar om Microsoft Azure. Det var tydeligt, at mange overvejer at flytte i skyen, men måske ikke er helt sikre på hvorfor, hvordan og hvornår.

På seminaret gav Torben Juhl, Technology Strategist hos Microsoft, en introduktion til Azure, mulighederne og udfordringerne, ligesom vi delte ud af vores dybe indsigt og praktiske erfaring – som en af de førende Azure-partnere i Danmark og som en partner, der er ’all in’ på Microsofts Cloud services.

Var du forhindret i at deltage, så se CIO Troels Vesterleds udførlige og ærlige beretning om Beirholms Væveriers vej til skyen – fra eget lokalt datacenter til Azure Infrastructure as a Service (IaaS) inklusive de erfaringer, de har gjort sig på godt og ondt: Beirholms Væverier – Vores vej til Cloud – Azure og Office 365

Du er også velkommen til at kontakte Jesper M. Christensen eller Jacob Nørremark, hvis du har spørgsmål om Azure i praksis. Ønsker du at få lagt jeres Cloud Roadmap, så er Dennis Svarre Laursen klar til et møde.